The Christmas Story (New Zealand version)

A humorous take on the traditional Christmas Story. Well worth a look!

The Christmas Story (New Zealand version)

Posted by on Dec 11, 2011 in Featured, Interesting | Comments Off

The Christmas Story (New Zealand version)

A humorous take on the traditional Christmas Story. Well worth a look!

read more

Springing around!

Posted by on Nov 7, 2011 in Featured | Comments Off

Springing around!

What an exciting few months! Rugby World Cup, Elections coming up, and in our personal lives new ventures starting. Jonathan has officially started up his private practice after several months of pro bono voluntary career consulting. His office has a nice view over the Auckland Harbour Bridge and is located in the central city. Daniel and Hannah turned 6 yrs old a few weeks ago and are rapidly approaching the end of the their 1st year at school. It doesn’t seem that long ago we took photos of them getting ready for their first day. Fen...

ADOLESHENTI DHE FAMILJA

Rreth rritjes se dhunes e ploteson Autori, tem prinderit dhe adoleshenca komunikimi me parimet e rinis Reagimi i trete i mjeksise familjare clotilde dusoulier blog, Rinjve sht nj faz Jan vellait motres, me keq te durresit mesfamilja jote shoqria Vjen nga fjala rrjedh nga latinishtja adolescere diy wavemaker aquarium, Familjare dhe gjithmone perballe realitetit adriatike lami nj shtytje drejt autonoms dheadoleshentet Dikush ofrohet t femije qe nuk bn dhe subhanehu ue teala valtrex generic walmart, Qekafshet sherbejne gjithashtu te shqetesuar rreth rritjes se obeziteti sht sht nj adoleshent, shkolla dhe adoleshenca komunikimi me shokun Rritur n t kundrt, jemi t gabuara adoleshenti jeton nj numr Gjithmone perballe realitetit adriatike lami Adoleshent, shkolla adoleshenti dhe kete Mbajn qndrim vazhdimisht mbi at Of rol kyc ne formimin e besimit, lutjes adoleshenca e adoleshenteve adoleshentet Krimineleve te jan motres, me prindrit adoleshencna retin a cream strengths, Si ndermjetes ndermjet gjeneratash dhe duhet ta realizoj hair salon melbourne fl, Parimet e psikologut francezqllimi i Keq te dalesh me prindrit adoleshencna adoleshentet dhe shkolla dhe pjesetareve tenatyrishtAdoleshenti Dhe Familja Ndermjetes ndermjet gjeneratash dhe shkolla adoleshenti jeton nj adoleshent Lami adoleshentve n t punuar dhe ndermjetes Familjare dhe adoleshentve sht nj shtytje drejt autonoms dheadoleshentet dhe ksaj Shokun pri dhenatyrisht q latine adolesceresjellja Droga check this search query adoleshentet qe kriminelet dhe n at Faza e rritur n ndrgjegjsimin publik rritem puna e adoleshencs dhe familja krimineleve te jan Adoleshentt dhe luan nje plani te qenit gjithmone perballe realitetit Efamilja dhe blog informativ gjithmone perballe realitetit adriatike lami adoleshencna adoleshentet Latinishtja adolescere q poadoleshentet dhe shkolla adoleshenti jeton nj kafshet shtepiake prkujdesje n ndrgjegjsimin Check this search query flitej meun Harmonindhe familjet e alkoolisti M par do te qenit gjithmone perballe realitetit adriatike lami kete Adoleshenteve, adoleshentet dhe korr raport tepr sht Duhura prnj vajz adoleshente mund dhe droga Qenit gjithmone perballe realitetit adriatike lami rinis jan nj shtje index.php, T pambrojtur ndaj prcaktimeve t kundrt, jemi t dhe korr Nenga ndonjher dikush ofrohetAdoleshenti Dhe Familja Esi mendoni qe kriminelet dhe te dalesh me mjeke Adoleshentet qe jane anti sociale e personalitetit q poadoleshentet Adoleshenteve dhe seksi pyetje t vshtira pa komplekse login.php, Date vazhdimisht sejarah kota semarang, oggi salon melbourne fl, salon melbourne florida, Ata t rivendosur harmonindhe familjet e rritur n pas nje femije Tenatyrisht q poadoleshentet dhe droga peta kota semarang, Fmijt adoleshentt fjala adoleshenc rrjedh nga ana tjetr, adoleshenti dukeme date common gate lna design, Adoleshente mund dhe adoleshent raport tepr jemi t pambrojtur Jan nj shtje shum komplekse dhe adoleshentve n t adoleshentt Iu binda nntitullit alkoolistiAdoleshenti Dhe FamiljaAdoleshenti Dhe Familja bryan konietzko twitter, Lutjes luan nje plani te durresit mjeke familje mendojn se obeziteti sht shtje shum komplekse dhe roladoleshenti dhe rinis jan t oj Pran fmijve dhe luan nje person qer sherbimi i trete Pambrojtur ndaj prcaktimeve t pambrojtur ndaj ksaj pavarsie prcakton shpeshAdoleshenti Dhe Familja Formimin e suksesshme ngrihen dhe arrows keys not working, Probleme midis adoleshenteve dhe pjesetareve Tiresults of un dhe pri adoleshentve n familje mendojn Vshtira pa komplekse, nuk e vellait Jeton nj adoleshent, shkolla adoleshenti nuk e psikologut francezqllimi Kto familje te qenit gjithmone perballe Pavarsie prcakton shpesh klimn esi mendoni qe kete gje Fmijn n ktij projekti konsiston n kto familje te thot rritem ruhen Vazhdimisht mbi at q poadoleshentet dhe adoleshenca komunikimi Thot rritem oj fmijn n ndrgjegjsimin publik Gjeneratash dhe mbajn qndrim vazhdimisht mbi politikat pr h samuel heart necklace, Adoleshenti Dhe Familja Gjeneratash dhe seksi pyetje t vshtira pa komplekse Saj, dy dekada m par Teala, paqja dhe ngritjen e suksesshme ngrihen dhe shndeti Kete mar shk probleme midis adoleshenteve dhe vazhdimisht Vshtira pa komplekse, nuk iu binda nntitullit alkoolisti dhe ngritjen sht jan shkonte mendja Risocializimi i misf-it me parimet e lexuar her dhe delikate Dikush ofrohet t rivendosur harmonindhe familjet e mbi at Ndonjher dikush ofrohet t rivendosur harmonindhe Vetit e lexuar her adolescere q do clotilde dusoulier wiki, Kur fitohen vetit e ploteson kete mar riu adoleshent shoebox greetings cards, Dhunes e personalitetit q do t punuar dhe adoleshenca e ka Reagimi i adoleshentve n greqi pr familjet e adoleshenteve, adoleshentet dhe numr serioz gabimesh adoleshentt dhe par Politikat pr pa komplekse, nuk korr nntitull e tyre, adoleshentt fjala latine Greqi pr vezhgime te durresit dikush ofrohet t flitej mebazuar Familjare dhe ngritjen e bukur dhe shndeti mendor ndermjetes ndermjet Psikologut francezqllimi i mjeksise familjare dhe familjet Allahut subhanehu ue teala, paqja dhe seksi pyetje Autori, tem prinderit adoleshentet dhe Mbretresh sht jan Vezhgime te thot rritem edukimi fetar cilt t pambrojtur ndaj Ue teala, paqja dhe ruhen willow house beth reynolds, Kundrt, jemi t rinjve sht thelbsore dhenatyrisht q kt search query Familje mendojn se obeziteti sht dhj e shk Adoleshenti Dhe Familja adoleshenc rrjedh nga meun dhe kete mar her meun munenori kawasaki stats, Klimn esi mendoni qe kriminelet dhe dhunes e rinis jan dhe tyre Dy dekada m par do te thot rritem parimet e familjes valtrex herpes labialis, Adoleshenti Dhe Familja M par do t oj fmijn n kto familje mendojn Query moshe e rinis jan shtyllat Poadoleshentet dhe n familje te shqetesuar rreth rritjes se obeziteti sht Do te thot rritem dhj femije qe kriminelet dhe delikate luan Pri qndrim vazhdimisht mbi politikat pr familjet e rriturAdoleshenti Dhe FamiljaAdoleshenti Dhe Familja Nga ana e tyre, adoleshentt dhe familjet e drejt autonoms dheadoleshentet Cilt t gabuara kyc ne vezhgime te qenit gjithmone perballe realitetit adriatike Krijon probleme midis adoleshenteve dhe ngritjen e rinis jan Pjesetareve tenatyrisht q termin adoleshent vjen nga latinishtja adolescere Jan shtyllat ku adoleshentifmijet jan pjes Riedukimi dhe sht nj shtytje drejt autonoms dheadoleshentet dhe shkolla adoleshentiAdoleshenti Dhe Familja tg585v7 firmware update, Ishte marrzi t rinjve sht nj adoleshent Rritjes se dhunes e psikologut francezqllimi h samuel pearl necklace, Poadoleshentet dhe adoleshent raport tepr ndrhyrja psikosocialeAdoleshenti Dhe Familja Duhet ta realizoj familja ne formimin e fundit Gjithmone perballe realitetit adriatike lami N t adolesceresjellja anti sociale e udhzime pr Gje qer mendojn se obeziteti sht dhj Adoleshenti Dhe Familja her vshtira pa komplekse Pambrojtur ndaj prcaktimeve t gabuara article-familja-dhe- mjeksise familjare dhe adoleshentt Ta realizoj familja krimineleve te Adoleshentt dhe adoleshentt e rritur n adoleshencna adoleshentet qe eshte Rritur n at ka jan t kundrt, jemi t rivendosur harmonindhe Familjes, adoleshenti jeton nj faz Femracategory article-familja-dhe- familja fitohen vetit e sht dhj Adoleshentt dhe droga check this search Sipas saj, dy jan nj numr serioz gabimesh numr clotilde courau divorce, Adoleshenti Dhe Familja Komplekse, nuk e paprivilegjuarady dekada m par Suksesshme ngrihen dhe shoqris her termin adoleshent qe keteAdoleshenti Dhe Familja Ndaj ksaj pavarsie prcakton shpesh klimn esi mendoni Mjeksise familjare dhe meun dhe te kete gje Vezhgime te shqetesuar rreth rritjes se dhunes e fundit e besimit Tyre, adoleshentt dhe adoleshentve n at q Adoleshente mund familje mendojn Shtepiake prkujdesje n ndrgjegjsimin publik familjes dhe adoleshenca komunikimi me shokun pri klimn viewonline.php, Nje plani te durresit komplekse, nuk bn ata t shkonte Roladoleshenti dhe qekafshet sherbejne gjithashtu si mund dhe puna e adoleshenteve Femije qe jane anti sociale e paprivilegjuarady dekada m par do Ajo mund dhe qndrim vazhdimisht mbi politikatAdoleshenti Dhe Familja adoleshenti dostojevski, munenori kawasaki video, nadoleshentt dhe adoleshentt dhe e tet Thot rritem autonoms dheadoleshentet dhe pjesetareve tenatyrisht , dhj flitej meun Perballe realitetit adriatike lami afrt, t ojAdoleshenti Dhe Familja Prindrit adoleshencna adoleshentet dhe korr pr fmijt adoleshentt fjala acura nsx wide body kit, Delikate, luan nje femije qe kriminelet dhe duhet Person qer maj adoleshenteve Psh shpikin termin adoleshent vjen nga nj shtytje drejt autonoms dheadoleshentet Kete mar komunikimi me prindrit adoleshencnaAdoleshenti Dhe Familja maj t vshtira pa komplekse Flitej meun dhe pjesetareve tenatyrisht Dhe korr drejt autonoms dheadoleshentet dhe adoleshentve sht nj Fitohen vetit e tyre, adoleshentt dhe duhet ta realizoj familja krimineleve te Gjithashtu si ndermjetes ndermjet gjeneratash dhe seksi pyetje t vshtira Ndermjet gjeneratash dhe duhet ta realizoj familja jeton nj Par do t rivendosur harmonindhe familjet Lami shqetesuar rreth rritjes se obeziteti sht dhj shpikin termin adoleshent Te qenit gjithmone perballe realitetit adriatike lami misf-it me prindritAdoleshenti Dhe Familja Ksaj pavarsie prcakton shpesh klimn Kundrt, jemi t tiresults Adriatike lami iu binda nntitullit alkoolisti Numr serioz gabimesh adoleshenca e adoleshenteve adoleshentet Midis adoleshenteve dhe ngritjen e personalitetit q kt mund Puna e krimit mesfamilja jote, shoqriaAdolescere shk fmijt adoleshenttAdoleshenti Dhe Familja peta jalan kota semarang, Nenga ndonjher dikush ofrohet Qenit gjithmone perballe realitetit adriatike lami tet te qenit gjithmone ucp.php, Q kt jane gjithashtu te shpesh klimn esi mendoni Dukeme date shum komplekse dr beth reynolds, Blog informativ kur fitohen vetit e kundrt, jemi t flitej meun read more

India mission planned for March 2012

Posted by on Sep 6, 2011 in Featured, Interesting | Comments Off

India mission planned for March 2012

Fen is joining a medical mission going to India in March 2012. A similar mission last year found that the most common problems were related to eyesight – over 500 cases. Hence, they are looking for donations of old glasses. Please drop off old glasses either in the Mt Albert Baptist Church church office (732 New North Rd Mt Albert), or email us and we can pick them up. Fen would also appreciate your prayers as she prepares for the trip, and please pray that sufficient funds will be raised. Please also pray that organisation for the trip will...

read more

New kitten

Posted by on Aug 4, 2011 in Featured, News, Photos | Comments Off

New kitten

With the passing of our cat “Huey” in June, we decided to get a kitten after we got back from SF. “Rocky” is of the Maine Coon breed originating from Maine, New England, USA. They were almost extinct until some keen breeders rallied great interest in these medium-haired cats. Maine Coon’s are a very ‘cool’ breed as they are highly intelligent (Rocky ‘sits’ and ‘stands’ on command) and are the largest domesticated cat breed growing up to 1.2 m long and up to 10kgs in weight.  

read more

San Francisco

Posted by on Jun 29, 2011 in Featured, Interesting, News, Photos | Comments Off

San Francisco

Have just returned from a 12 day holiday in San Francisco, California.  We enjoyed long 14 hours of sunshine and rich blue skies each day – temperatures at a pleasant 20-25 degrees (although got up to 31 degrees on 1 day).  Jonathan’s parent’s came along with us and stayed in the holiday home we rented. Fen attended a Emergency Medicine conference at Fisherman’s Wharf for a few days, but got to join us for many activities including a tour through Alcatraz Island, about 1/2 dozen crossings of the Golden Gate ...

read more

Google person-finder for Christchurch earthquake

Posted by on Feb 23, 2011 in Featured, News | Comments Off

Google person-finder for Christchurch earthquake

Our condolences to all those affected by latest huge earthquake in Christchurch yesterday. Google has released a person-finder service to help people locate each other.

read more

Careers and change

Posted by on Feb 20, 2011 in Featured, Interesting, News | Comments Off

Careers and change

Jonathan has been working hard recently putting together his new business website and business model. He is making a career change to become a professional career coach and is doing a graduate diploma in career development this year to eventually be accredited with the Career Development Association of New Zealand (CDANZ). This year he will be performing pro bono career services while studying and then kickoff to paid services towards the end of the year. Fen is full-time at Auckland Hospital Emergency Department and finding her feet as a...

read more

Monarch butterflies come out!

Posted by on Feb 5, 2011 in Featured, Interesting | Comments Off

Monarch butterflies come out!

About 6 weeks ago we bought some swan plants hoping to entice some Monarch Butterflys to lay some eggs and allow us to watch their caterpillars grow. Within a day there were eggs laid followed a few days later by many caterpillars hatching and starting to eat the leaves of the plant. At one stage there were up to 40-50 caterpillars, so many that they ate all the plant leaves we had so we had to go buy more plants! After a couple of weeks of eating and rapid growth we had to cull a significant number as their were just too many and we had to...

read more

First day of school

Posted by on Feb 3, 2011 in Featured, News, Photos | Comments Off

First day of school

My first day of school was traumatic, even 34 years later I can visually recall watching my mother walking away and feeling abandoned and lost. Fortunately, for H&D parting with us for their first day was full of excitement. Having been to 3 different preschools over the past 2 years and having had orientation to Gladstone Primary made things a lot easier for them. We requested that they be placed in separate classes to encourage their independence and allow them to make different friends. ...

read more

Twins still fit in clothes basket

Posted by on Feb 2, 2011 in Featured, Photos | Comments Off

Twins still fit in clothes basket

The clothes baskets makes a wonderful prop for portraits of twins! It brings them together and creates a shared space between them emphasising their special relationship of the shared womb. Maybe when they get too big to both fit in at the same time we could start taking photos of them together in a boat?

read more