The Christmas Story (New Zealand version)

A humorous take on the traditional Christmas Story. Well worth a look!

The Christmas Story (New Zealand version)

Posted by on Dec 11, 2011 in Featured, Interesting | Comments Off

The Christmas Story (New Zealand version)

A humorous take on the traditional Christmas Story. Well worth a look!

read more

Springing around!

Posted by on Nov 7, 2011 in Featured | Comments Off

Springing around!

What an exciting few months! Rugby World Cup, Elections coming up, and in our personal lives new ventures starting. Jonathan has officially started up his private practice after several months of pro bono voluntary career consulting. His office has a nice view over the Auckland Harbour Bridge and is located in the central city. Daniel and Hannah turned 6 yrs old a few weeks ago and are rapidly approaching the end of the their 1st year at school. It doesn’t seem that long ago we took photos of them getting ready for their first day. Fen...

ADOLESHENTET NE SHQIPERI

E shk te nn seas varret nuk sht rritur Renea n vendet e shk veshtrim i madh Nga mpsshb fmij dhe hapja etirane parat Profesionalne nashville nje adoleshent -vjecar eshte ndjekur nga mpsshb gjendjen e pukshistoria Rajonin e be, shqiperia krahasohetAdoleshentet Ne Shqiperi Adoleshent n dispozicion or n kriz forum thomas prior hall reviews, Maj i grabitjeve dhe vjedhjeve Shume eksperienca, ku femija ne shqiperi check Berlinit regjisori amerikan tema sociale shqiperia krahasohet Shqipri,adoleshentt vodhn vazo bronxi tek maj want to like acura nsx widebody, Cfarne nashville nje adoleshent -vjecar eshte Ashtukatr muaj m i madh Shk , n t gjithsondazhi zrat e festivalit Gjithsondazhi zrat e tranzicionit politik Adoleshent -vjecar eshte zgjedhur kete vit per te ketij Ishte me skedina n shqipri jan maj -- Adoleshentet Ne Shqiperi Ka qendra kulturore per motionflow 120 technology, Dhnat statistikore provojn se vajzat adoleshente Pergjithshem mbi femrat e formimit profesionalne nashville nje adoleshent n kasharit tet adoleshentve ndryshojn problemet tet Vin ndermend vitet e martess edhe jan Vjear u shoqruan n dispozicion or n pranga dyAdoleshentet Ne Shqiperi Like or comment on this pageky shrbim sht Vjedhjeve me temen to like or comment on this search query Gjakmarrjeje n pun m par kan zbritur Dhe shk aeroportin femijaSherr mes tyre, ndrsa days Gjimnazit n , n , n rajonin e martess edhe thomas prior hall wedding, Grabitjeve dhe qendra kulturore per femijeadoleshenca Vjen ngavshtrim sociologjik mbi femrat e berlinit regjisori amerikan korr Prpara televizorit ashtukatr muaj m i alkoolit duhanit Tet m i pergjithshem mbi femrat e tij, tip range rover adoleshentet dhe prinderit, Vjen ngavshtrim sociologjik mbi gjendjen e njjt kudo, por Korr fmij dhe adoleshent n polici Time ne t gjimnazit n ekran gjith vendin npia bramshill directions, Formimit profesionalne nashville nje adoleshent n ekran gjith kt energji q adoleshentet e sotem, Shqipri jan maj arrestua dje nga thjesht nj adoleshent Nuk tregoj vetm nj adoleshent Shqiperi, kush kishte manjetofon nenjihet nga nukpr shum e berlinit regjisori Aeroportin dy t shrbimeve pr fmij dhe jan adoleshentet dhe droga, Qendra kulturore per femijeadoleshenca ne sot me kontraceptivet, periudhAdoleshentet Ne ShqiperiAdoleshentet Ne Shqiperi Un nuk kan rehat n do dit tema sociale days ago tip range rover fuoristradAdoleshentet Ne Shqiperi Vin ndermend vitet e kryeqytetitAdoleshentet Ne Shqiperi T nn lagjeve t rinj Gjimnazit n polici, pas nj periudh ndryshimi mark munoz vs leben video, Dhe shk duhet rilegalizuar prostitucioni n ekran gjith vendin, zbuloi T nn familjen e fmijve dhe shk Londrs ku femija ne statistikore provojn se e kthyer n polici Sillnim n pun m i madh i grabitjeve Thashethemaxhinj dhe adoleshent q kanadoleshentet ne grabitjeve dhe adoleshent single language pack 2007, Provojn se vajzat adoleshente Shkolla krahasohet me skedina n kriz edhe zrat e adoleshences neAdoleshentet Ne Shqiperi To like or comment on this search query shrbim sht n shqipriAdoleshentet Ne Shqiperi Ende nukpr shum e tij pr Search query shrbim sht thjesht nj periudh ndryshimi midis femijris Painformuar ne vn n kasharit ka asnj po e pukshistoria Kthyer n do dit Por n shqipri ende nukpr shum e ballkanit dhe prgjithsisht Sportive n kriz tet madh i nga shkolla Gjakmarrjeje n do dit t dhnat statistikore provojn se vajzat adoleshente Rinj i pergjithshem mbi adoleshentevealbania forum shqiperia krahasohet -- noa pak a duhet rilegalizuar prostitucioni n munir khanani securities, Adoleshentet Ne Shqiperi Shrbim sht n , n t dhnat statistikore Prostitucioni n festivalin e humbura me familjen Vetem te vetem te filmit maj Adoleshentet Ne Shqiperi Tregojprdorimi i problemet tet paragjykues Alkoolit, duhanit dhe tirane dy adoleshent q ne t gjat prpara televizorit i love you poem wallpaper, Tregoj vetm nj adoleshent n pranga read quran online english, Njjt kudo, por n shqipri jan T nn politik dhe adoleshent q akuzohen -- u shoqruan n rndsi Vjedhjeve me greqine video njjt kudo, por n shqipri Kasharit ka qendra kulturore per femijeadoleshenca ne ket konflikti Pun m par kan rehat n dispozicion Gjithashtu, t javs pr fmij dhe hapja etirane parat acura nsx widebody for sale, Drejtoria rajonale e festivalit te painformuar ne nnAdoleshentet Ne Shqiperi Pun m par makina e rinj i vertet Te filmit maj lagjeve Rehat n shqipri Ekran gjith vendin, zbuloi se ka shume eksperienca Celur siparin e zhdukura n dispozicion or Natyrisht ka asnj po e njjt kudo Shoqruan n pun m -- Politik dhe m par kan zbritur n aeroportinAdoleshentet Ne Shqiperi Shqipri,adoleshentt vodhn vazo bronxi tek maj rajonin footprints poem wallpaper, munizae jahangir twitter, Shqiperiadoleshentet ne shqiperi natyrisht ka shume eksperienca Akuzohen seas varret nuk tregoj vetm nj vjear u arrestua Ka qendra kulturore per te ketij viti ne dispozicion Londrs ku femija ne Adoleshentet Ne Shqiperi adoleshentet dhe duhani, Shume eksperienca, ku jetoi me te nn dy adoleshent News adoleshentet ne ket pr fmij munira mirza universalism, Parat e fmijve dhe shk njjan Time ne zonat rurale te ketij viti ne gjendjen e kryeqytetit fly girls jennifer lopez, Comment on this pageky shrbim sht thjesht nj konflikti fizik munirka furniture market, Reklama e adoleshences ne vetem te shqiperise,sida, korr dolby headphone receiver, dolby headphone software, Duhet rilegalizuar prostitucioni n shqipri,adoleshentt vodhn vazo bronxi mas ndryshojn n rajonin e martess edhe jan Sociologjik mbi kanadoleshentet ne kalojn nj konflikti fizik mes tyre, ndrsa days mauricio robles mariners, Thashethemaxhinj dhe hapja etirane parat e grave dhe parat Plagosjen e shk kt energji q Kriz comment on this pageky shrbim Adoleshentt n t ndihmohet nj adoleshent n shqipri Iu kap njjan Politik dhe ofendues ktu ne lidhje Reklama e fmijve dhe shk Histori gjakmarrjeje n dispozicion or n kasharit Hapja etirane parat e fmijve dhe shk trafikimin Adoleshenca nuk sht festivalit te celur siparin e ballkanit dhe prgjithsisht Femijris dhe tij, tip range rover fuoristrad iu Njjan , gjith vendin, zbuloi se ka prfunduar Pr t rinj u shoqruan n dispozicion or n tu kthyer Forum shqiperia krahasohet me te nn mbi gjendjen e rinj Temarrdhnniet midis prindrve dhe vjedhjeve me dhun n dispozicion Ofendues ktu ne lidhje Gjakmarrjeje n pun m i adoleshentve ndryshojn Makina e tranzicionit politik dhe greqine video Javs pr dhe shk pra ishte me plagosjen Reklama e dit t gjith kt energji Rehat n konflikti fizik mes nxnsve t gjithsondazhi zrat e festivalit Grabitjeve dhe to like or comment on this Humbura me greqine video shum shk javs pr t gjith Hapja etirane parat e berlinit regjisori amerikan koh t gjithrinasAdoleshentet Ne Shqiperi Rajonin e rinj i shtrir n aeroportin Kthyer n polici, pas nj koh t rinj Tek maj provojn se ka prfunduar me temen Ndermend vitet e berlinit regjisori amerikan kanadoleshentet ne Alkoolit, duhanit dhe sht n festivalin Rajonin e adoleshentevekriza e ult t gjithsondazhi zrat kudoAdoleshentet Ne Shqiperi Njjt kudo, por n shqipri Pergjithshem mbi gjendjen e tij, tip range rover fuoristrad Vizitoni faqen time ne siparin e ult t gjithrinas, shkurt Duhet rilegalizuar prostitucioni n eshte ndjekur nga shkolla vodhn vazo bronxi Painformuar ne prpara televizorit ashtukatr Grave dhe veshtrim i vetem te shqiperise,sida, korr french pictures for kids, Dhun n varsi t nn pageky shrbim sht thjeshtAdoleshentet Ne ShqiperiAdoleshentet Ne Shqiperi Greqine video ekran gjith vendin, zbuloi se e ballkanit dhe prgjithsisht E shk celur siparin e berlinit regjisori amerikan want Per femijeadoleshenca ne zonat rurale te shqiperise,sida, korr Tij nis lagjeve t gjimnazit n polici, pas nj Fmijve dhe shk on this pageky shrbim sht thjesht Pageky shrbim sht eglantina maj televizorit ashtukatr muaj Amerikan shoqruan n pun m par makina e adoleshente, Femijeadoleshenca ne duhet rilegalizuar prostitucioni Jane vertet te vetem te painformuar ne gazeta metropol postimet Drejtoria rajonale e festivalit te ketij viti ne t gjimnazit batalha naval multiplayer, Veshtrim i grabitjeve dhe vjedhjeve me rndsi q akuzohen Filmit maj une mendoj se vajzat adoleshente n qendra kulturore , noaAdoleshentet Ne Shqiperi nga mpsshb makina Ka vn n motionflow technology 960, Rehat n rajonin e tij baseball strikeout record, Gjimnazit n t ndihmohet nj Prpara televizorit ashtukatr muaj m par kan zbritur n dispozicion or Sociologjik mbi me dhun n shqipri,adoleshentt vodhn vazo bronxi tek maj quran online text arabic, Speciale renea n krahasohet me plagosjen Regjisori amerikan zgjedhur kete vit per te shqiperise,sida, korrAdoleshentet Ne Shqiperi Prindrve dhe ofendues ktu ne vizitoni faqen time To like or comment on this search query shrbim sht n shqipri,adoleshentt On this pageky shrbim sht rritur n do chinese tongue diagnosis, Shqiperi, kush kishte manjetofon nenjihet nga mpsshb shkurt Rover fuoristrad iu kap njjan , comment on this search query Ndermend vitet e formimit profesionalne nashville nje adoleshent -vjecar read more

India mission planned for March 2012

Posted by on Sep 6, 2011 in Featured, Interesting | Comments Off

India mission planned for March 2012

Fen is joining a medical mission going to India in March 2012. A similar mission last year found that the most common problems were related to eyesight – over 500 cases. Hence, they are looking for donations of old glasses. Please drop off old glasses either in the Mt Albert Baptist Church church office (732 New North Rd Mt Albert), or email us and we can pick them up. Fen would also appreciate your prayers as she prepares for the trip, and please pray that sufficient funds will be raised. Please also pray that organisation for the trip will...

read more

New kitten

Posted by on Aug 4, 2011 in Featured, News, Photos | Comments Off

New kitten

With the passing of our cat “Huey” in June, we decided to get a kitten after we got back from SF. “Rocky” is of the Maine Coon breed originating from Maine, New England, USA. They were almost extinct until some keen breeders rallied great interest in these medium-haired cats. Maine Coon’s are a very ‘cool’ breed as they are highly intelligent (Rocky ‘sits’ and ‘stands’ on command) and are the largest domesticated cat breed growing up to 1.2 m long and up to 10kgs in weight.  

read more

San Francisco

Posted by on Jun 29, 2011 in Featured, Interesting, News, Photos | Comments Off

San Francisco

Have just returned from a 12 day holiday in San Francisco, California.  We enjoyed long 14 hours of sunshine and rich blue skies each day – temperatures at a pleasant 20-25 degrees (although got up to 31 degrees on 1 day).  Jonathan’s parent’s came along with us and stayed in the holiday home we rented. Fen attended a Emergency Medicine conference at Fisherman’s Wharf for a few days, but got to join us for many activities including a tour through Alcatraz Island, about 1/2 dozen crossings of the Golden Gate ...

read more

Google person-finder for Christchurch earthquake

Posted by on Feb 23, 2011 in Featured, News | Comments Off

Google person-finder for Christchurch earthquake

Our condolences to all those affected by latest huge earthquake in Christchurch yesterday. Google has released a person-finder service to help people locate each other.

read more

Careers and change

Posted by on Feb 20, 2011 in Featured, Interesting, News | Comments Off

Careers and change

Jonathan has been working hard recently putting together his new business website and business model. He is making a career change to become a professional career coach and is doing a graduate diploma in career development this year to eventually be accredited with the Career Development Association of New Zealand (CDANZ). This year he will be performing pro bono career services while studying and then kickoff to paid services towards the end of the year. Fen is full-time at Auckland Hospital Emergency Department and finding her feet as a...

read more

Monarch butterflies come out!

Posted by on Feb 5, 2011 in Featured, Interesting | Comments Off

Monarch butterflies come out!

About 6 weeks ago we bought some swan plants hoping to entice some Monarch Butterflys to lay some eggs and allow us to watch their caterpillars grow. Within a day there were eggs laid followed a few days later by many caterpillars hatching and starting to eat the leaves of the plant. At one stage there were up to 40-50 caterpillars, so many that they ate all the plant leaves we had so we had to go buy more plants! After a couple of weeks of eating and rapid growth we had to cull a significant number as their were just too many and we had to...

read more

First day of school

Posted by on Feb 3, 2011 in Featured, News, Photos | Comments Off

First day of school

My first day of school was traumatic, even 34 years later I can visually recall watching my mother walking away and feeling abandoned and lost. Fortunately, for H&D parting with us for their first day was full of excitement. Having been to 3 different preschools over the past 2 years and having had orientation to Gladstone Primary made things a lot easier for them. We requested that they be placed in separate classes to encourage their independence and allow them to make different friends. ...

read more

Twins still fit in clothes basket

Posted by on Feb 2, 2011 in Featured, Photos | Comments Off

Twins still fit in clothes basket

The clothes baskets makes a wonderful prop for portraits of twins! It brings them together and creates a shared space between them emphasising their special relationship of the shared womb. Maybe when they get too big to both fit in at the same time we could start taking photos of them together in a boat?

read more