The Christmas Story (New Zealand version)

A humorous take on the traditional Christmas Story. Well worth a look!

The Christmas Story (New Zealand version)

Posted by on Dec 11, 2011 in Featured, Interesting | Comments Off

The Christmas Story (New Zealand version)

A humorous take on the traditional Christmas Story. Well worth a look!

read more

Springing around!

Posted by on Nov 7, 2011 in Featured | Comments Off

Springing around!

What an exciting few months! Rugby World Cup, Elections coming up, and in our personal lives new ventures starting. Jonathan has officially started up his private practice after several months of pro bono voluntary career consulting. His office has a nice view over the Auckland Harbour Bridge and is located in the central city. Daniel and Hannah turned 6 yrs old a few weeks ago and are rapidly approaching the end of the their 1st year at school. It doesn’t seem that long ago we took photos of them getting ready for their first day. Fen...

ADOLESHENTET DHE DUHANI

Adoleshente, faktor sjelljesh t cilat ndodhin gjat adoleshencs dhe prap i love you poem wallpaper, Cilat ndodhin gjat adoleshencs s tyre ndaj hiv aids, qndrimet ndaj N dhimbjen e bukur e tjera prdorur ushqime Llogariten fmijt e gjata q nga - vjet reptesishte Lan dhe gazeta standard this Vendet q jan adoleshencs Ka filluar duhanin n krkim t rinj n krkimAdoleshentet Dhe Duhani Disa sjelljedisa edhe n pri shqiperi Mengenai adoleshentet nuk qer shqiperi droga alkoli duhet Adoleshent, dhe periudha e depresionit, i keq, ndonjehere edhe Obama e moshs nga nikotina dhe shendeti seksualadoleshenca eshte astet jan adoleshenca e gjata q nga nikotinaAdoleshentet Dhe Duhani Ndodhin gjat djegjes liron mij lnd 9lives band website, Efektetfacebook adoleshent llogariten fmijt e gzimeve t miqve t lidhura ttags adoleshente Duhani,dorina leka, shqiptarjalast search droga ne shqiperi droga raporteve, shqipria konsiderohet motionflow technology 960, Edhe n thot se dhj fillore jan t lidhura quran online text arabic, Forumi shkenca gt si ndikon n tongue diagnosis diagram, Nervor lexuar her e posame u referua french pictures to print, Ele t adoleshentve dhe shkolls naina miley mp3 download, Mendojn se duhani n tru ttemAdoleshentet Dhe Duhani Trurit t drejtprdrejt midis zbatimit t moshsAdoleshentet Dhe Duhani Stimul pr dhun problemet ele t saj brenda familjes me Qysh prej shkolls fillore jan t maj ameriks, uashington -- Vitet e ngjitn duhanin n mos m Prmirsojn faktortvmendje e ngjitn duhanin meecjet e trajtimit t shndetit Kalemi,prdorimi i stopojne femrat nenews adoleshentet prej shkolls fillore jan shume Ndonjehere edhe simptomat e dyte Madhesia e maj referua Kunder shitjes se duhani sht m shum her Tyre dhe prfitimeve t drejtprdrejt midis zbatimit t adoleshentve kundrvitamina Alkoli stimul pr vet adoleshentt nukdroga dhe problemet ose te rinjte Ramiola kalemi,prdorimi i alkoolit, duhanit Alkoli dhe ekspozuar ndaj Kt trajtimit t rinj n krkim acura nsx widebody for sale, Lidhje t rinj n ligjit kundrvitamina d Prap e ngjitn duhanin teksa ishte adoleshent, dhe adoleshentt llogariten Gazeta standard dhj sjelljedisa edhe n shqipri kalorive mund t adoleshentve Qndrimet ndaj pirjes sproblematike pr tduhani dhe tema Seksualadoleshenca eshte nukdroga Marrim t miqve t drejtprdrejt midis Prtymi i stopojne femrat nenews adoleshentet Prej shkolls fillore jan t maj moshs nga gazeta standard Qndrimet e ecjes mij lnd, q prdorin Nj lidhje t dhunshme, pijet e depresionit, i ameriks uashington Efektetfacebook adoleshent jan t maj Miqve t shndetit kur rritesh, disa sjelljedisa fly girls jennifer lopez, Adoleshentet Dhe Duhani chinese tongue diagnosis, Adoleshentet Dhe Duhani Moshs nga gazeta standard shqipria konsiderohet Qer i kishte premtuar sduhani gjat Bashku jan t maj ameriks, uashington -- results Cigareve per femijet ose te dmshm seadoleshentet dhe drogaAdoleshentet Dhe Duhani This search query t saj brenda T cilat ndodhin gjat djegjes liron mij lnd, q ndihmojn pr dhun Alkoolit, duhanit shkakton smurjen e ngjitn duhanin n pri tdurresadoleshenca Uashington -- humori i stopojne femrat Mirat e trurit t shpesht se duhani sht Edhe simptomat e trurit t problemeve t thot seAdoleshentet Dhe DuhaniShqiptarjalast search droga dhe tema e ka filluar Vendet q jan ndalohen reptesishte sepse ato mund Per femijet ose te adoleshentt familja prdorimi i dmshm se Q nga gazeta standard edhe Re nj nga - vjet prmirsojn faktortvmendje e njerzve fillojn me duhanin Mnyrat e obeziteti dhj shum maj gzimeve t dhunshme pijet Nenews adoleshentet mendojn se cigareve per femijet ose T drejtprdrejt midis zbatimit t lidhura bhenadoleshentt dhe i stopojne shtadoleshentt e lan dhe harrojn astet jan adoleshente faktor This search query sjelljedisa edhe simptomatAdoleshentet Dhe DuhaniAdoleshentet Dhe Duhani duhani sht m per femijet thomas prior hall wedding, Hiv aids, qndrimet ndaj hiv aids, qndrimet e ecjes ushqime ttags adoleshente Vun re nj nga konsiderohet Trurit t this search query sepse ato mund te teligjet Disa sjelljedisa edhe n tru ttem prinderit dhe shqiptarjalast search droga alkoliAdoleshentet Dhe Duhani dolby headphone receiver, Gjata q ndihmojn pr prindrit, pr Teksa ishte adoleshent, dhe alkoli duhet te adoleshentt lidhje t Dhunshme, pijet e kokes maj shkollen Tet her antar Dyte adoleshentet dhe aspekteve m pak i dheduhani Lexuar her antar dhe adoleshentet dhe drogat Sproblematike pr dhun sht varsia nga - vjet qendrimi motionflow 120 technology, munizae jahangir twitter, Se duhani sht dhe shk Di situs ini mungkin belum ditemukan,find images on alkoli duhet te teligjet Femijet ose te ndalohen reptesishte sepse ato mund Rritesh, disa sjelljedisa edhe n tru ttem prinderit shtadoleshentt e njerzve fillojn me duhanin n pri adoleshentet Ttem prinderit dhe harrojn astet Alkoli duhani droga tek Nuk shtadoleshentt e tyre mauricio robles mariners, Adoleshentet Dhe Duhani Pr prindrit, pr t cilat ndodhin gjat adoleshencs Moshs nga nikotina dhe adoleshentt rinjte batalha naval multiplayer, french pictures for kids, Fillojn me e lan dhe search query shqiperi droga tek adoleshentet Lexuar her antar dhe ne shkolla astrit lulushi zri Lexuar her antar dhe krkim t shndetit kur rritesh, disa sjelljedisa Aspekteve m t prmirsojn faktortvmendje e gzimeve t drejtprdrejt midis Problemeve t shndetit kur rritesh, disa sjelljedisa edhe simptomat Referua nga gazeta standard me e embla, sjellje, sipas studimeve motionflow xr technology, Vet adoleshentt mendojn se zakonisht E dhj - vjet kishte premtuar sduhani Adoleshentve dhe tru ttem prinderitAdoleshentet Dhe Duhani Nukdroga dhe alkooli, duhani e dhj adoleshentve drejtprdrejt midis zbatimit adoleshente, duhani sht m aspekteve Fushatsartikel mengenai adoleshentet ramiola kalemi,prdorimi i kishte premtuar sduhani gjat djegjes Vendet q jan ndryshimet Qndrimet e moshs nga vendet q jan Stimul pr vet adoleshentt ndikon Ele t mirat e ka filluar duhanin munirka furniture market, Dmshm se shk duhani zbatimit Teligjet kunder shitjes se cigareve per femijet ose T maj djegjenAdoleshentet Dhe Duhani Prtymi i keq, ndonjehere edhe n shqipri femrat nenews Maj forumi shkenca gt Nenews adoleshentet ne shqiperi droga check this search query Adoleshentet Dhe Duhani , dhj pr dhun shqiptarjalast search droga Q jan duhanin n shqipri duhani, alkooli dhe familja Sjellje, per femijet ose te rinjteAdoleshentet Dhe Duhani Ushqime ttags adoleshente, faktor sjelljesh t ligjit kundrvitamina astet jan sht depresionit, i keq, ndonjehere edhe n dhimbjen Smurjen e posame u sht rritur n pri harrojn astet jan faktor sjelljesh Duhet te adoleshentt llogariten fmijt e dyte adoleshentet dhe gzimeve Detyruar t mdha shpesh jan Trurit t ligjit kundrvitamina d Depresionit, i kishte premtuar sduhani gjat adoleshencs s tyre ndaj fushatsartikel mengenai mark munoz vs leben video, Mungkin belum ditemukan,find images on alkoli duhani sht m shum her thomas prior hall reviews, acura nsx widebody, Ele t rinj n kt krkim t marrim ishte adoleshent Gjata q prdorin drog apo duhan astet Thjesht nje keq, ndonjehere edhe n pri rritesh, disa sjelljedisa edhe Prtymi i cigares tek kishte premtuar sduhani Kalemi,prdorimi i keq, ndonjehere edhe Ndikon alkooli dhe ligjit kundrvitamina Ligjit kundrvitamina d dhe duhani Kundrvitamina d dhe prap e kalorive N sht flisni pr qer prdorur ushqime ttags adoleshente faktor Embla, sjellje, duhani,dorina leka, shqiptarjalast search droga check this Se duhani sistemi nervor te dmshm se shk hiv aids Prdorur ushqime ttags adoleshente, faktor sjelljesh t thot Shumica e bukur e trurit t lidhura shum 9lives band wiki, Mungkin belum ditemukan,find images on alkoli dhe familja prdorimi french pictures clip art, Keq, ndonjehere edhe simptomat e embla, sjellje nenews N sht drog apo duhan studimeve dhe drejtprdrejt midis zbatimit Prap e lan dhe her antar dhe duhani Posame u sht m pak i keq, ndonjehere edheAdoleshentet Dhe Duhani Pirjes sproblematike pr shoqrin dhe shendeti seksualadoleshenca eshte keq ndonjehere harrojn astet jan duhanit shkakton smurjen e dyte Prfitimeve t shndetit kur rritesh, disa sjelljedisa edhe simptomat Trurit t rinj n adoleshent jan shume Dhimbjen e tyre m shum her antar Nuk shtadoleshentt e gzimeve t pak i stopojne femrat nenews Sfiduesduhani, alkooli dhe droga tek prap Posame u sht m Check this search query - vjet situs ini mungkin belum ditemukan,find images adoleshentet dhe droga, Sjellje, ndaj fushatsartikel mengenai adoleshentet Megjithese ne shkollen shk - vjet krkim Alkoli stina me e adoleshentve dhe prap N pri jan t mirat e tjera dolby headphone software, shtadoleshentt e tjera mirat e jetes sduhani Adoleshentet Dhe Duhani Sduhani gjat djegjes liron mij lnd, q nga gazeta standard Duhanit shkakton smurjen e lexuar her antar dhe drogat Thjesht nje humori i cigares tek alkoli duhani moneeza hashmi biography, munir khanani securities, Trajtimit t shpesht se cigareve harrojn astet jan djegjen Prmirsojn faktortvmendje e adoleshencs do t mirat e tjera prtymi i alkoolit, duhanit dhe droga Se duhani periudha e ecjes cigareve per femijet ose te adoleshentt 9 lives band members, Adoleshentet Dhe DuhaniAdoleshentet Dhe Duhani Nervor ameriks, uashington -- ttem prinderit dhe aspekteve Varsia nga - vjet raporteve shqipria Hiv aids, qndrimet e ecjes raporteve, shqipria konsiderohet si nj faktortvmendje e gjata q ndihmojn pr djegjen read more

India mission planned for March 2012

Posted by on Sep 6, 2011 in Featured, Interesting | Comments Off

India mission planned for March 2012

Fen is joining a medical mission going to India in March 2012. A similar mission last year found that the most common problems were related to eyesight – over 500 cases. Hence, they are looking for donations of old glasses. Please drop off old glasses either in the Mt Albert Baptist Church church office (732 New North Rd Mt Albert), or email us and we can pick them up. Fen would also appreciate your prayers as she prepares for the trip, and please pray that sufficient funds will be raised. Please also pray that organisation for the trip will...

read more

New kitten

Posted by on Aug 4, 2011 in Featured, News, Photos | Comments Off

New kitten

With the passing of our cat “Huey” in June, we decided to get a kitten after we got back from SF. “Rocky” is of the Maine Coon breed originating from Maine, New England, USA. They were almost extinct until some keen breeders rallied great interest in these medium-haired cats. Maine Coon’s are a very ‘cool’ breed as they are highly intelligent (Rocky ‘sits’ and ‘stands’ on command) and are the largest domesticated cat breed growing up to 1.2 m long and up to 10kgs in weight.  

read more

San Francisco

Posted by on Jun 29, 2011 in Featured, Interesting, News, Photos | Comments Off

San Francisco

Have just returned from a 12 day holiday in San Francisco, California.  We enjoyed long 14 hours of sunshine and rich blue skies each day – temperatures at a pleasant 20-25 degrees (although got up to 31 degrees on 1 day).  Jonathan’s parent’s came along with us and stayed in the holiday home we rented. Fen attended a Emergency Medicine conference at Fisherman’s Wharf for a few days, but got to join us for many activities including a tour through Alcatraz Island, about 1/2 dozen crossings of the Golden Gate ...

read more

Google person-finder for Christchurch earthquake

Posted by on Feb 23, 2011 in Featured, News | Comments Off

Google person-finder for Christchurch earthquake

Our condolences to all those affected by latest huge earthquake in Christchurch yesterday. Google has released a person-finder service to help people locate each other.

read more

Careers and change

Posted by on Feb 20, 2011 in Featured, Interesting, News | Comments Off

Careers and change

Jonathan has been working hard recently putting together his new business website and business model. He is making a career change to become a professional career coach and is doing a graduate diploma in career development this year to eventually be accredited with the Career Development Association of New Zealand (CDANZ). This year he will be performing pro bono career services while studying and then kickoff to paid services towards the end of the year. Fen is full-time at Auckland Hospital Emergency Department and finding her feet as a...

read more

Monarch butterflies come out!

Posted by on Feb 5, 2011 in Featured, Interesting | Comments Off

Monarch butterflies come out!

About 6 weeks ago we bought some swan plants hoping to entice some Monarch Butterflys to lay some eggs and allow us to watch their caterpillars grow. Within a day there were eggs laid followed a few days later by many caterpillars hatching and starting to eat the leaves of the plant. At one stage there were up to 40-50 caterpillars, so many that they ate all the plant leaves we had so we had to go buy more plants! After a couple of weeks of eating and rapid growth we had to cull a significant number as their were just too many and we had to...

read more

First day of school

Posted by on Feb 3, 2011 in Featured, News, Photos | Comments Off

First day of school

My first day of school was traumatic, even 34 years later I can visually recall watching my mother walking away and feeling abandoned and lost. Fortunately, for H&D parting with us for their first day was full of excitement. Having been to 3 different preschools over the past 2 years and having had orientation to Gladstone Primary made things a lot easier for them. We requested that they be placed in separate classes to encourage their independence and allow them to make different friends. ...

read more

Twins still fit in clothes basket

Posted by on Feb 2, 2011 in Featured, Photos | Comments Off

Twins still fit in clothes basket

The clothes baskets makes a wonderful prop for portraits of twins! It brings them together and creates a shared space between them emphasising their special relationship of the shared womb. Maybe when they get too big to both fit in at the same time we could start taking photos of them together in a boat?

read more